Skip to content

Hentai – April Kobe (PDF könyv)

Találatok: 17

1

– ​Hogy is mondjam? Olyan bizarr dolog ott látni egy hullát. Meg az egész. Az a lány olyan fiatal volt. És a ruhája, meg, ahogy kinéz. Nem is tudom. Lehet, hogy megbotránkoznak rajta, amit most mondok, de minden bizarrsága ellenére, valahogy mégis illik a környezethez. Nem, nem a halálra gondolok. A halál valahogy nincs jelen. Nincs vér vagy ilyesmi. Olyan japán az egész. Olyan egzotikus, mint maga a park. Értik ugye, hogy mire gondolok?

Los Angelesben sorozatgyilkos szedi áldozatait, akik egytől egyig japán származású fétismodellek. Az elkövető egy jól ismert pornográf képregényrajzoló munkáit másolva követi el a gyilkosságokat. Ben Marsh és Ray Ricket nyomozóknak csak úgy van esélye felgöngyölíteni a szálakat, ha maguk is elmerülnek a japán diaszpóra sajátos világába, és elfogadják annak, nyugati szemmel akár tébolyodottnak is tűnhető szabályait.

Az izgalmakban bővelkedő erotikus thriller-krimi a máig tisztázatlan körülmények között, tragikus hirtelenséggel elhunyt April Kobe (1978-2003) egyetlen kéziratban maradt regénye, amelynek magyar fordítása az eredeti angol változat megjelenését is megelőzte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lap tetejére!