Skip to content

Evelyn Marsh – Miért (PDF könyv)

Találatok: 24

1

Az ​esti órákban Toledóban, a folyóparton sétáló szerelmespár csecsemősírásra figyelt fel, és a sziklák szélén, két, rongyokba csavart babát talált.
Sietve a Szent Kristóf Zárdába vitték őket. Az ikerpár néhány órája született, az anyjuk ilyen kegyetlen módon szabadult meg tőlük.
A zárdához tartozó árvaházból a kislányt hamarosan egy gazdag házaspár vette magához, a kisfiúnak viszont nyomor, hányattatott élet, nélkülözés jutott. Sokáig nem tudtak egymásról, de egy váratlan fordulattal a sorsuk összefonódott, s a regény számos szereplőjében régiségeket tépett fel…
Az életben, így a regényben is sok cselekedetre, gondolatra, történésre nincs magyarázat, csak a kétely és a kétségbeesett aggodalom, a lelkiismeret fel-feltörő kiáltása, a miért? cseng üresen, magában.
A szerelem nélküli feleség, a bármi áron férjre vadászó magányos nő, a dúsgazdag vállalkozó, bankár, a mély titkokat őrző régiségkereskedő, az elkényeztetett, az élet könnyű oldalán lubickoló lány, a mély szegény viskó áporodott levegője – mind az olvasó elé tárul az izgalmas Evelyn Marsh regényben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Lap tetejére!